En reaktion på “Öl och dryckesfestivalen presenterar.

 1. FHObbola Inläggsförfattare

  För er som inte kan öppna bilagan.

  Mikael Lundén
  Brand Ambassador & Member of the Keepers of the Quaich
  ”Efter drygt 3 decennier i den kvalitativa dryckens tjänst, i spännande, berikande och mångfacetterade miljöer där möten med dynamiska och bejakande personligheter etsat sig fast och upplevelserna tangerat varandra, synmässigt som sensoriskt, är det naturligt för mig att förmedla dessa intryck till en allt större skara kunskapstörstande nordbor”.

  Mikael arbetar idag som Brand Ambassador med välkända och starka varumärken på menyn. Genom sina pedagogiska och inspirerande utbildningar/presentationer/provningar, skapar han förståelse och förklarar varför vi så skarpt gillar dessa välsmakande droppar.
  Mikael är genom åren utbildad på några av de mest renommerade destillerierna i Skottland, de största Cognacshusen, på Rhum-destillerier i Karibien, Champagne-hus & Vin-producenter runt om i världen och besitter djupa och välgrundade kunskaper.
  Att utbilda, inspirera och entusiasmera är ledord i Mikaels vardag.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *