Lokalerna

På Folkets Hus i Obbola finns det möjlighet att hyra fina, ändamålsenliga lokaler till olika festligheter. Lokalerna är perfekta för bröllopsfesten, 50 års-kalaset eller möhippan. Lokalerna är handikappvänliga och det finns såväl skötbord som hiss.

Önskas catering har vi samarbete med en omtyckt lokal leverantör. Vid hyrning ingår att man skall städa och återställa lokalerna i tidigare skick. Det finns möjlighet att köpa städning av lokalerna vid önskemål.

Uthyrningstider är 12.00 till 12.00 dagen efteråt. Vid hyra av A-salen (den stora lokalen med scen) finns även möjlighet att hyra mixerbord efter överenskommelse.

Alla priser är exklusive moms för företag, inklusive moms för privatpersoner.

Läs reglerna för uthyrning här.

Se lediga tider och skicka förfrågan gällande lokaluthyrning här.

Stora Festlokalpaketet

I det stora festlokalspaketet ingår den stora A-salen med massor av utrymme samt bord och stolar (som man ställer i ordning efter behov). Vidare finns en pubdel med stolar, bord, bardisk med mängder av glas samt ölkylar. Det fullt utrustade köket inklusive serveringspentry och storköksdiskmaskin ingår och här finns även  porslin för 180 stycken gäster (finns det behov av ytterligare kuvert kan detta eventuellt gå att ordna). På källarplan finns ett flertal toaletter och garderob.

Lilla Festlokalpaketet

I det lilla uthyrningspaketet ingår pubdelen med stolar, bord, bardisk, kylar och glas. Det finns ett fullt utrustat kök med porslin. Ett flertal toaletter, kappinlämning, mm. Lokalerna är handikappvänliga och hiss finns. Lokalerna är lämpliga vid festligheter upp till ca 50-60 sittande gäster.

Stora A-salen utan kök

När du behöver en stor lokal utan kök kan du hyra A-salen. I uthyrningen ingår även toaletter och garderob i källarplan. Hyresgäst ansvarar själv för att
möblera inför sitt event (t.ex. föreläsning) samt att återställa lokalen i befintligt skick avseende möblering.

Här är några fotografier på våra lokaler.

Byaloppis, 17 augusti

Nu är det äntligen dags igen! 17 augusti blir det byaloppis i Obbola. I år är det Nätet som står...

läs mer