Hyra lokal

På Obbola Folkets Hus finns det möjlighet att hyra lokaler, hålla en konferens, föreläsning eller ett möte. Det finns lokaler i ett flertal olika storlekar och alternativ som passar de flesta behov. Givetvis är lokalerna handikappanpassade. Många av skärgårdens föreningar träffas regelbundet i Folkets Hus lokaler. Kanske behöver även din förening en naturlig mötesplats?

Vi erbjuder ett fullt utrustat kök med porslin för minst 150 personer. Det finns även möjlighet att köpa till städning då du hyr lokal för festliga tillfällen. Önskar du få mat levererad till lokalerna kan även detta ordnas enligt överenskommelse.

På Obbola Folkets Hus finns flera olika lokaler som kan hyras för olika ändamål. Priset för lokalerna avses från kl 12.00 dag 1 till 12.00 dag 2. Finns önskemål om att hyra fler dagar hjälper vi självklart till med det. För pris ber vi er kontakt oss.

För privatpersoner gäller priserna inklusive moms och för företag är priserna exklusive moms. Prislistan uppdaterades senast 1 juli 2022.

Det finns möjlighet att köpa till städning. Du bokar detta samtidigt som du bokar lokalen.
Har ni önskemål om lunch eller middag i samband med ert möte kan detta ordnas efter överenskommelse.

För att skicka en bokningsförfrågan, klicka här.

Obbola Marknad 2023

Tyvärr blir det ingen Obbola Marknad 2023. Då det krävs ett rätt ordentligt grundarbete med...

läs mer

Nätet har årsmöte

Årsmötet blir söndag 16 april klockan 14.00 på Folkets hus. Årsmöteshandling kan du som medlem...

läs mer

Obbola Marknad 2022

Då det fortfarande råder restriktioner och att marknaden kräver lång planering så får vi tyvärr...

läs mer