Linjevägen 86, 913 42 Obbola

Hyra lokal

På Obbola Folkets Hus finns det möjlighet att hyra lokaler, hålla en konferens, föreläsning eller ett möte. Det finns lokaler i ett flertal olika storlekar och alternativ som passar de flesta behov. Givetvis är lokalerna handikappanpassade. Många av de skärgårdens föreningar träffas regelbundet i Folkets Hus lokaler. Kanske behöver även din förening en naturlig mötesplats?

Vi erbjuder ett fullt utrustat kök med porslin för minst 150 personer. Det finns även möjlighet att köpa till städning då du hyr lokal för festliga tillfällen. Önskar du få mat levererad till lokalerna kan även detta ordnas enligt överenskommelse.

Att ha en fest eller mindre sammankomst ska vara enkelt och inte alltför dyrt. På Obbola Folkets Hus finns flera olika lokaler som kan hyras för olika ändamål. Vi vill gärna premiera de som är medlemmar och stödjer Nätet och har därför valt att erbjuda medlemmar ett mer förmånligt pris. Vid uthyrning avses kl 12.00 dag 1 till kl 12.00 dag 2.

För privatpersoner gäller priserna inklusive moms och för företag är priserna exklusive moms. Prislistan uppdaterades senast den 16 december 2018.

Det finns möjlighet att köpa till städning. Du bokar detta samtidigt som du bokar lokalen. Priset beror på vilken lokal som avses samt vilken tidsåtgång som behövs för att städa den (beror på hur smutsig lokalen blivit).

Har ni önskemål om lunch eller middag i samband med ert möte kan detta ordnas efter överenskommelse.

För att skicka en bokningsförfrågan, klicka här.